Szolgáltatásaink Tekintse meg szolgáltatásaink listáját!

Tekintse meg kozmetikai szolgáltatásaink, masszázsaink listáját!

Válogasson kedvére, majd vegye fel velünk a kapcsolatot,ha időpontra helyet szeretne foglalni! Küldjenek emailt, vagy hívjanak telefonon!

Várjuk szeretettel Önöket!

ayurveda masszázs
 • ayurveda masszázs

  Tradicionális Thai masszázs

  Thai masszázs Budapest

  A tradicionális Thai masszázs egy ősi gyógyászati rendszer, az akupresszúra és az indiai Ayurvedikus masszázs alapjain nyugszik, ezen felül joga pozitúrákat is használ. A tradicionális Thai masszázshoz nem használnak olajt, krémet vagy bármilyen oldatot.

  A vendég az egész kezelés ideje alatt...


 • ayurveda masszázs

  Ajurvédikus masszázs

  Ayurveda masszázs 


  Kényeztesse testét,  lelkét az 5000 éves múlttal rendelkező ayurveda masszázsal ! Az Indiából származó ajurvédikus masszázs aktiválja a szervezet öngyógyító energiáit, nyugtatja az idegrendszert, megszabadítja a szervezetet a felhalmozódott méreganyagoktól, miközben a...


 • ayurveda masszázs

  Bambusz masszázs

   Lazuljon el és frissüljön fel az Ázsiából származó bambusz masszázzsal! A bambusz masszázs olyan olajos kezelés, amely során minden testrészre meghatározott méretű bambusz- és rattan rudakat használunk a megfelelő nyomás érdekében.

  A rudak...


 • ayurveda masszázs

  Svéd masszázs

  A legelterjedtebb és a legismertebb masszázs típus Európában.Ha még sosem masszírozták meg, vagy csak ritkán jár masszőrhöz, a Svéd masszázs a legjobb választás az Ön számára!

  Masszázsainkat megfelelően képzett, engedéllyel rendelkező masszőr terapeuták végzik.
  A


 • ayurveda masszázs

  Kombinált 2 órás masszázs

  Tartalmazza az 1 órás láb masszázst és az 1 órás test masszázst. Mi vagyunk a legjobbak a Thai masszázs Budapest szolgáltatás terén.

  A vendégek választhatnak, hogy melyik masszázs fajtát szeretnék. Ez lehet 1 órás Thai láb masszázs és 1 órás Thai...


 • ayurveda masszázs

  PÁROS masszázs 2 óra (szinkron masszázs)

  Két óra Thai Herbal labdacsos masszázs mindkét fél számára. A két masszázs fülke között kapcsolatot teremtve elhúzzuk a függönyt és szembe fektetjük a vendégeket a Thai selyem tatamikra, kényelmesen.

  A 2 vendégen egyszerre szinkronban 2 masszőr dolgozik, ahol a labdacsokat...


 • ayurveda masszázs

  Holt tengeri iszapos masszázs

  Ez a masszázs, elnyeli a bőr felületén található szennyeződéseket és kivonja szövetek felesleges nedvességtartalmát. Mikroelemekkel tölti fel a bőrt, javítja tónusát.

  Segít helyreállítani a bőr ásványianyag-tartalmának egyensúlyát, erősíteni...


 • ayurveda masszázs

  Láva köves masszázs

  Ezt a masszázst sima felületű, lapos, felhevített kövekkel végezzük, amiket adott pontokra helyezünk az egész testen. Általában folyami köveket használnak ehhez a masszázshoz, ugyanis a folyó folyása miatt a kövek simává vállnak. A masszőr a kezelés előtt a köveket egy erre a célra használatos forraló...


 • ayurveda masszázs

  Vulkáni hamus masszázs

  Ez a masszázs azon felül, hogy feszesíti és fiatalítja a bőrt, javítja a szövetek vérkeringését. A kezelés segít kivonni a méreganyagokat, elnyelni a szennyeződéseket és kitisztítani a pórusokat.

  Elősegíti az anyagcsere-folyamatok serkentését, helyreállítja a bőr tónusát és erősíti a...


 • ayurveda masszázs

  Sportmasszázs

  Egyre népszerűbb masszázs manapság.

  Míg régebben csak azoknak ajánlották akik sportolnak, manapság azoknak is akik egyáltalán nem sportolnak. Ugyanis kifejezetten jó a sérülések elkerülése érdekében és javítja az izmok kondícióját.Fel