A Thai masszázs

Thai masszázs Budapest 

A világban egyre nagyobb népszerűségnek örvendő masszázsok, szerencsére egyre több helyen elérhető országszerte, így persze a Thai masszázs Budapest szolgáltatás is. A 2000-es évek elején még csak luxusszolgáltatásnak számító iparág, mára már olyan mértékeket öltött, hogy az olyan lakosok számára is elérhetővé vált, akik kisebb anyagi ráfordítással szeretnének tenni egy lépést az egészséges életmód felé.

Thaiföldön A „Nuad Phaen Boran" néven ismert Thai masszázs technikája valójában Indiából származik. Az alapító Shivago Kumar Bej, aki Buddha egyik barátja és az Ayurveda atyja volt. A buddhizmus megérkezésével egyidejűleg a tudást kolostorokban őrizték pálmaleveleken, ám e dokumentumuk jelentős része a burmai megszállás alatt megsemmisült a 17. században. 1832-ben III. Rama király a megmaradt írásokat összegyűjtötte és a Bankokban lévő WatPo falára vésette (40 méter hosszú fekvő Buddha temploma).

A tradicionális Thai masszázshoz nem használnak olajt, krémet vagy bármilyen oldatot.

A vendég az egész kezelés ideje alatt masszázsruhában marad, számukra szalonunkban márkajelzett öltözék áll a rendelkezésükre. Folyamatos kapcsolat van a masszőr és a kezelt között, de ahelyett, hogy az izmokat dörzsölné, nyomást gyakorol a testre. Húzásokkal, nyújtásokkal és lazítással kezel. Ismerje meg az ayurveda masszázs Budapest szolgáltatásunkat is.

A masszőzeink, akik Önökért felelősek lesznek, professzionális diplomás masszőzök Észak¬ Thaiföldről. A kezelést eredeti Thaiföldi tönköly töltetű selyemtatamin végezzük. Biztosíthatjuk arról, hogy szalonunkban 100%-ig a tradicionális értékeket képviseljük.

Szeretettel várja önöket a tianDe Thai massage & Beauty SPA!
 


Fel